Gubbubu oldala

A Magyar Szoci-áldemokratikus Karta és a Kun Béla Kör bemutatja:


Bazi nagy szoci lagzi

című műsorát

Az ön gyomrában felfordulás miatt esetleg okozott károsodásért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.Szocialista étkeztetés


Reggeli : Összeomlett, sör és virsli, szegfűszeges forralt vörösbor.

Ebéd : $z@rházi tyúkhúsleves, Vöröspecsenye, Rablópecsenye, desszertnek hamis felfújt posványmártással. Az ebédet vidéken tartjuk, de elit fővárosi éttermek szállítanak.

Utóitalnak jó whiskyk, kubaiszivar-kóstoló, kézfogás Castro Elvtárssal. A további jó hangulatot Tr. Szabó Zoltán elvt. adomái, rikkantásai és Hillerpista vicepártmester karlendítése (ld. mellékelt promóciós fotónkat) biztosítják.

Vacsora : Az államháztartás hiánya és a jóléti államok szavatosságának lejárta miatt elmarad. Helyette megszorító intézkedések, az egyetemistáknak utazás Nairobiba  (a Bokros Tours nagylelkű támogatásával); Horn és Medgyessy rövid beszédeket mondanak. Ételpótlékként gumibotok osztogattatnak az Erzsébet-hídi Ávós Szamaritánusok menhelyén.

Neoliberális étkeztetés


Reggeli: ima csinos kis hálósipkában, a ceremóniamester (MC) Németh Sándor. Elájulás lehetősége biztosítva.

Utána materialista lelkigyakorlat, a lelkivezető TGM. A gyakorlatokat az éppen soros alapítványok támogatják.

Ebéd : Körömpörkölt Bauer módra, szűzérmék á lá bróker, lekváros BUXa jól megtöltve. Desszertnek gyűmölcs (ÁVOkádó).

Vacsora : A közel-Keleten, politikai menedékjog alatt; magasabb funkcionáriusoknak Kínában (az etikett szerint közben kapitális baromságok fecsegése kötelező). Desszertnek krémes jó melegen, á lá Dr. Fdr.Egyéb ajánlataink:

* Ribizlifesztifál szoci módra
* A Népi Demokratikus Hagyományőrző Kör műsora, e héten a Tocsikolás és a Batizolás nevű szép és ósdi szokásokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
* Medgyessy Péter, egykori kiváló miniszterelnökünk most adta ki legnevezetesebb beszédeit könyv formában. A biztos sikernek ígérkező kötet címe 100 szónoklat, 50 tőmondatban . Alcím: Medgyessy ... ööö ... Péter ... beszédei . Medgyessy Elnök Úr november 11.-én du. 16 órakor fogja dedikálni könyvét a Kubai Elnöki Palota Dísztermében.
A kötetről részletesebben ...

Hiller Elvtárs Lendít ... de min is? a gazdaságon?


A Hillerjugend ülése. Hiller Pista vicepártmester karlendít. Gyurcsány Fletó és Klára asszony tapsikol. A közönség körében szintén szűnni nem akaró taps. Kis hazánk lakosai soha nem éltek még olyan jól, mint most, de Rákosi ... akarjuk mondani, Gyurcsány Ferkó vezetésével egy még szebb hajnal ígérete virrad ránk.


(2003)


Ajánlatunkat és programjainkat a Sörös Alapítvány támogatja (de tárgyalások folynak a Saras, a Sáros és a Sírós Alapítványokkal is). A támogatásaik egyébként a következő számú lélegeztetőgép beszerzési árával ekvivalensek: